2015
Label: kritika.mk - 005 • Format: 13x, File MP3, Compilation • Country: Macedonia • Genre: Electronic, Rock, Classical • Style: Alternative Rock, Psychedelic Rock, Goth Rock, EBM, Post-Punk, Minimal, Modern Classical
Јас - Various - Од другата страна (File, MP3)

од другата страна Јано јасна месечина Сиромаси бевме Јано, сега сме зенгии само кое фајде Јано, што сме зенгии кога од срцето Јано, ти порода немаш: Дали е од Бога Јано или е од чинка.

Легендарният режисьор Мартин Скорсезе застава начело на тази история за съмнителни лоялности и замъглени идентичности, поставени в сцената на организираната престъпност в Южен Бостън и вдъхновена от популярния Missing: Various.

„Другата страна“ е збирка кратки прозни форми од авторот Ѓорѓи Крстевски, создавани во текот на Missing: Various.

 · Нека се слушне и другата страна! +инфо - Јас сепак верувам дека Зоран Заев, како одговорен премиер, внимателно ќе ги проучи аргументите на потенцијалниот противник во арбитражната Missing: Various.

 · Некоја плавуша шетала и стигнала до една река, ама не знаела како да ја премине. Во тој миг здогледала друга плавуша на спротивниот брег и ја прашала: Како да преминам на другата страна?А оваа и’ одговорила: Па, ти си Missing: Various.


Im Gonna Getcha Good! - Shania Twain - Up! (CD, Album) Les Dorothée - Danse Et Explose! (CD, Album) Heavy Lounge #1 - Jim Jones And The Righteous Mind - §uper Natural (Vinyl, LP)
BING